Ewelina Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 pisanie wierszy jest takie niemodne zaciskam nerwowo dłonie...- kto zauważy pierwszy, że pisać chcę nie tylko o twojej urodzie lecz i twojej duszy zamkniętej jak moje wersy 5
FaLcorN Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Ewelina Spragniony, zatopiony Na nic mi moda słów i uroda język języka drugiego szuka Serce rośnie w zaciszu spojrzeń zamknij mnie w wersie, uśmiechu w sobie.. 1
Ewelina Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @FaLcorN piękna odpowiedź. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 dziś pisanie wierszy bardzo modne jest kro rozum ma szerszy ten dokładnie wie że wierszu uroda i słowa i gest i serce i dusza co już się gdzieś rwie :) 1
FaLcorN Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla Ciebie tylko takie.. :-) Również pozdrawiam, wesołych Świąt! 1
Ewelina Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @FaLcorN bardzo Ci dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie również wszystkiego najlepszego z okazji Świąt @Jacek_Suchowicz jak zawsze trafne podsumowanie:) 1
FaLcorN Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Ewelina Dziękuję, ślę: 3x - ;* 1
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Ewelina Znów ekstra :) Potrafisz, potrafisz coraz lepiej i bardziej... 1
Ewelina Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Leszczym bardzo dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak między pierogami a piernikiem powstało;) Pozdrawiam świątecznie:) 1
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Ewelina Pierogi i piernik zapewne też pierwsza klasa. Poezja i kuchnia mają dużo wspólnego wbrew pozorom :)) Naprawdę dużo. Również pozdrawiam i życzę najlepszego :) 1
Ewelina Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Leszczym dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wzajemnie, wszystkiego co najlepsze
andreas Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2024 A czytanie chyba jeszcze bardziej niemodne i nie tylko wierszy. Pozdrawiam. 1
Ewelina Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2024 @andreas Jest w tym niestety sporo racji. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi