Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) dedykuję Ali o wspaniała pani niezły ze mnie trzpiot wielki szacun dla niej myśli żem jej kot micha pełna mleka czeka w każdy dzień ucho i ogonek pieści czule mnie bywa że napsocę rozleję ciut ciut bo zżeram natychmiast śmietankę i miód pani mi wybaczy dobrze o tym wiem czasem posobaczy i pokoci też świeżyzny mi trzeba chętnie myszkę zjem jedna troszkę mało dwie zapewne też kilku dziur pilnuję aby dobrze żyć i o słodkich myszkach nie muszę już śnić pani rybkę znosi czy zazdrosna jest kotu brak wierności przecież on nie pies Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 12
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz - Dziękuję, Jacku :) no przecież rozumiem że kot to nie pies swoimi drogami znowu polazł gdzieś taki koci zwyczaj muchy w nosie ma niechaj mu się wiedzie kupię sobie psa Ps. Mam sąsiadkę, która ma pieska do zjedzenia, rasy Pomeranian mini. Malutki, biały ma 3 miesiące. Pytałam czy mieszka w pralce, bo taki nieskazitelnie czysty, odpowiedziała, że w łóżku, śliczności :) 3
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz Koty są z kosmosu. Wszystkie. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) tak jak Ciebie czytam i to nie od dziś najbardziej się przyda Tobie tylko miś to potężny futrzak nie jakiś tam mors cały jest kudłaty a zwłaszcza ten tors dalej snuł nie będę chociaż myśli tłok bo niech się czytelnik po domyśla coś :) Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 3
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) @Jacek_Suchowicz nie wiem nie wiem Jacku misiek chrapie chyba tylko od chrapania wybaw Panie wybaw ciągle niewyspana po tym świecie chodzę z żadnym tam misiakiem nie będzie po drodze Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 2
andrew Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz ... koty pewnie i inne zwierzęta w domu żyją jak szejkowie ja na wszystko muszę czekać włącznie z jedzeniem one jeszcze nie pomyślą... ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Ujdzie Łukasz Jasiński 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) @Alicja_Wysocka nie wszystkie miśki chrapią lecz grzeją i otulą spać z nimi zawsze warto są ponoć bardzo czułe :) @andrew jeszcze nie poznałeś swojego miejsca w szeregu :))) Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz E... tam już mnie żadnym słowem nijak nie przekonasz nie chcę być drapana ani pogryziona mnie wystarczą wiersze bo wiersz nic nie boli co będzie jak trafi mi się jakiś poryp 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka a kto by Cię chciał drapać oraz od razu gryźć a jeśli już to słodko jakiś narwany miś 1
moina Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) @Alicja_Wysocka nie dość że lubię czytać twoje wiersze to twoje komentarze również .. są takie lekkie, swobodne i zabawne ...dobry miły z ciebie człowiek Alicjo ... "na miarę tych czasów"... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Domysły Monika (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz Masz jakiś interes że tak mnie namawiasz czy sam chcesz się sprzedać już się zastanawiam niestety, nie szkoda bo nie reflektuję niech już będzie cisza i dosyć bajdurzeń :) 2
moina Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Domysły Monika Dziękuję Moniko, ja też Ciebie lubię. Pozdrawiam :)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 a ja mam i kota i cztery psy też, kot myśli że władcą menażerii jest nie myślcie czasami że myśli o psach, dla niego też jestem własnością... aż strach pomyśleć, co też na to psy, wierne mnie przykładnie czy też misce gdy co rano napełniam łakociem po brzeg owszem - i radosny słyszę wtedy szczek ale nadal nie wiem czy wierności zew czy też aprobatą obdarzył psi szef, chyba, by mieć pewność że zwierzątko mamy i że wierne będzie li tylko nam samym najlepiej zrobimy w akwarium za szybkę umieścić na zawsze swoją złotą rybkę. Pozdrawiam ciepło autora i interlokutorów :) 3
viola arvensis Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz świetne, na poprawę nastroju :) 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Ale miło, Bożenko, miałam kiedyś wielkie panoramiczne akwarium, a w nim jesiotra. Urósł mi z 5cm do 70cm. Bałam się co będzie jak trzaśnie mi akwarium, a mieszkam na szóstym piętrze. Jesiotry lubią zimną wodę, chłodziłam w zamrażarce wodę na lód, żeby nie była za ciepła, latem niestety samoistnie się grzała. Któregoś dnia, kiedy byłam w pracy, woda zrobiła się za gorąca i jak wróciłam, pływał do góry brzuszkiem :( 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten temat ty zaczęłaś powiedzmy zabawy słowem to wszystko wirtualnie i więcej nic nie powiem Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka Szkoda rybki, rozsądek podpowiada że można byłoby ją zjeść ale pamiętam karpia, którego kupiłam dwa tygodnie przed świętami, w wigilię poszliśmy z dziećmi nad rzekę, żeby go wypuścić, bo nikt nie miał serca go zabić. Akwarium też mieliśmy, niestety przeprowadzka zmusiła nas do rezygnacji, w nowym domu nie było warunków a pamiętam do dziś jak przyjemnie było spędzać przy nim czas, czasem dla relaksu a czasem z konieczności bo na przykład kot uparł się że upoluje welonkę :) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Wędrowiec.1984 czy koty z kosmosu czy z innej planety milusie słodziaki co drapią niestety :) @Łukasz Jasiński Ok wiem że ujdzie pisane jako odpowiedź dziś już mi się nie chce ale jutro o ile czas pozwoli postaram się dopracować JS
Rekomendowane odpowiedzi