17 godzin temu, Alicja_Wysocka napisał(a):Na 3/4, to rytm walca. Próbuj, może się uda :)
O! Z walcem, to na salony. :))) Myślałem raczej o oberku albo kujawiaku. Znasz "Czerwone jabłuszko"? Zanuć to sobie na jego melodię. Pasuje jak ulał! :)
17 godzin temu, Alicja_Wysocka napisał(a):Na 3/4, to rytm walca. Próbuj, może się uda :)
O! Z walcem, to na salony. :))) Myślałem raczej o oberku albo kujawiaku. Znasz "Czerwone jabłuszko"? Zanuć to sobie na jego melodię. Pasuje jak ulał! :)
3 godziny temu, Alicja_Wysocka napisał(a):Na 3/4, to rytm walca. Próbuj, może się uda :)
O! Z walcem, to na salony. :))) Myślałem raczej o oberku albo kujawiaku. Znasz "Czerwone jabłuszko"? Zanurzona sobie na jego melodię. Pasuje jak ulał! :)
@Waldemar_Talar_Talar Waldek, kadzę bo może trochę kadzę, wiesz cukier te sprawy, mam Twój tomik poezji, etc., czytam zawsze jak czytam, ale to właśnie Ty wlazłeś na tę górę, i też grzechów o to się nie bój :)) Naprawdę wlazłeś, przepraszam wszedłeś, wspiąłeś się inaczej mówiąc. No taka prawda :) Wiesz tutaj trochę razem wchodzimy, wiesz piszemy do siebie, ale żeś się tam wpakował :)))