Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 7 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Patrzysz w oczy By kłamstwo schować Słucham sercem Ślepy na słowa Edytowane 7 Grudnia 2024 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 12
Konrad Koper Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2024 @ja_wochen Jest liryczek !! 1
Marek.zak1 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2024 Wiersz jest ciekawy i do rzeczy. Osobiście uważam, że "jestem" jest zbędne, zarówno rytmicznie, jak logicznie. Pozdrawiam.
Radosław Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2024 Bardzo dobra miniatura. Każde słowo na wagę prawdy. 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2024 @ja_wochen Nie należy dać się zwieść pięknym słówkom, a serce za przewodnika. 1
moina Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) To jak śpiew syreni ... Znaczy " piękne słówka" Edytowane 7 Grudnia 2024 przez Domysły Monika (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2024 (edytowane) ukryją gesty oczy i uszy serce zobaczy i się obruszy Pozdrawiam Edytowane 8 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 Ludzie z czystym sumieniem patrzą prosto w oczy, a z nieczystym - świdrują... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi