Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@violetta

Tu chodzi o mentalność ludzką: pani jest karierowiczką, a ja - społecznikiem i jako pracownik Archiwum Akt Nowych byłem służbistą - dwa inne światy... I dodam przy okazji: Archiwum Akt Nowych ma korzenie wojskowe i zostało założone przez Marszałka Polski - Józefa Piłsudskiego - jako Archiwum Wojskowe i mówiłem już pani, że miałem w wyżej wymienionym archiwum szkolenie z Obrony Cywilnej - to nic innego jak Wojsko Cywilne, mówiłem już pani?

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@Łukasz Jasiński powoli kończę karierę, przez tyle lat niczego porządnego się nie nauczyłam. Rzeczywiście jestem poniżej przeciętnej, nigdy mi nie zależało na czymś wielkim. Zawsze się prześlizgiwałam, praktycznie całe życie. Także karierowiczką nie jestem, uciekam punktualnie z pracy:)

Opublikowano (edytowane)

@violetta

A pani niech przestanie obniżać mi poziom: niech pani prywatne sprawy zacznie wylewać gdzie indziej - jako osoba publiczna mam prawo poddawać merytorycznej krytyce każdy tutejszy tekst, a jeśli pani będzie mnie atakowała personalnie - będę odpowiadał pani tym samym, a nawet: kreował pani negatywną opinię - sama pani tego chciała.

Łukasz Jasiński 

Opublikowano (edytowane)

@violetta

I nie udowodniła tego, a teraz: dobranoc, dziecinko... A poza tym: jest pani na różnych portalach pod różnymi nickami - to świadczy o pani, zresztą: jest poniżej mojej godności brać udział w intrygach - w wyścigach szczurów, a wy nie macie żadnego prawa jako niewolnicy stawiać mi żadnych warunków i wiem doskonale o tym - ma pani wiele za uszami i nic dziwnego, iż jest pani szantażowana przez służby specjalne, oj, ręce - opadają...

Łukasz Jasiński