Manek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2024 @Łukasz Jasiński Moje imię i nazwisko figuruje pod każdym moim wierszem. Tyle na temat czytania z pełnym rozumowaniem. A czy ja jestem chamem, czy ten który operuje inwektywami, to także sprawa do przemyślenia. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2024 @violetta Niech pani sama sprawdzi w akant.org - jak ten pan proponował - tekst Andrzeja Waltera - "Pragnienie nieba w błękicie" - ręce opadają... Nic ciekawego tam nie ma, tylko: same "ochy" i "achy" - Towarzystwo Wzajemnej Adoracji na utrzymaniu podatników - nie ma tam żadnych reklam i wiadomo - nie będą mnie publikować. Łukasz Jasiński
Manek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2024 @violetta Ja nigdy nic o Andrzeju Walterze nie pisałem. 2
Manek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2024 @Łukasz Jasiński w Archiwum Akt Nowych Łukasz Jasiński także nie figuruje. Ani jego biały kruk. Poza tym powinieneś się jednak trochę liczyć ze swoim tonem i wyrażeniami. Nazywanie kogoś publicznie świnią i chamem jest zniewagą. Trochę więcej kultury proszę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Genialny! Dawno nie czytałem tak dobrego wiersza. Pozdrawiam. 1
Manek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota Ooooo. Dziękuję bardzo. Za tak piękny komplement masz u mnie browarka, gdybyśmy się mieli kiedyś spotkać. :-)))) Pozdrawiam
Manek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2024 Dziękuję Mateuszowi za usunięcie niektórych obraźliwych komentarzy z tej stronki. Pozdrawiam serdecznie
Manek Opublikowano 18 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 @MIROSŁAW C. bardzo mi miło, że odkopałeś ten wiersz z zapomnienia. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi