Vera_Ikon Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 pachniesz domysłem spełnieniem urzeczywistnieniem przyodzianym w ciało wyczekanym rozkoszą niecierpliwych (głodny szalonemu brat więc po nas choćby i potop) choć świat się nie skończył choć nie będziesz mi domem bądź mi poezją trwaj niezmiennie za kradzież cudzego dotknę gniewu bogów utonę tysiące razy przed odkupieniem za skórę na skórze za zapach i moment za każde może warto taką cenę [25.05.2005.]
Vera_Ikon Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wiesz, coś jest z tą strofą... mam pewien pomysł. Dzięki za odwiedziny i krytykę :P pozdr serdecznie
Wiktoria Hieacynt Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 bardzo, bardzo podobają mi się Twoje wiersze, dziękuje więc, że dzięki słowom pozwalasz mi się oderwać od tego, co tu i przenieść do innego, ciekawego świata pozdrawiam serdecznie:)
Jego Alter Ego Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Pierwszy wers az we mnie uderzył, bardzo w mojej estetyce:)) reszta tez na plus ale jest kilka małych minusików jak np: "nie będziesz mi domem", "bądź mi poezją" i gniew bogów oraz umieranie tysiące razy brzmią nieco jak naciągane i troszeczke (bez obrazy) banalnie:)) pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... Bardzo dziękuję za te miłe słowa ;) fajnie jest wiedzieć, że komuś choć trochę... pozdr i uciekam na JUVENALIA!
Vera_Ikon Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za + i -. Najważniejsze, że chciało Ci się do mnie zajrzeć ;) Nie dobrze, że banalnie, bo miało być naiwnie. (Taki to oto naiwy stan, w którym chwilowo mi dobrze.) Trzeba bedzie pomyśleć nad tym jeszcze. Może nie jest to najwięcej na co mnie stać, ale wierszydło bliskie mojemu sercu, więc krytykę przyjmuję z wdzięcznością, a je pozostawie. Dzięki Waszym odwiedzinnom przychodzą mi do głowy różne rozwiązania. Za to również dziękuję! pozdr
stanislawa zak Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 o rany Vero, ale to jest pięęękne, wena?pozdawiam też pięęęknie
Vera_Ikon Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Dzięki, Stasiu.Cieszy mnie Twoje poparcie ;) pozdr niedzielnie
Johohanan Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jest dobry i przemyślany. Zasatnawia mnie, że niektórym ludziom chce się pomyśleć a inni wrzucają tu słowotok bez znaczenia. Ciebie w tym miejscu zaliczam do pierwszych. "za kradzież cudzego dotknę gniewu bogów" n :) Wierzę, że się opłacało. Poza tym bóg też człowiek - może zrozumie :P Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi