Liquid Dreams Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Samotność Najwieksza kara... A mimo to spotyka tak wielu Niechciani Niekochani Sami Do ksiegi samotnych juz wpisani A oni wciąż z nadzieją, że będa kochani Ale los nieuczciwy i bezwzględny taką rolę im powieżył To smutne, lecz prawdziwe Wsród ludzi lecz sami... Niechciani Niekochani
Vera_Ikon Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie pochwalę Cię. A nawet troszkę zganie... Głównie za "-ciani", "-chani", "-sani"... Sama tematyka wiersza nieco więcej wymaga, bo o tych sprawach trzeba pisać niebanalnie, inaczej niż inni, niedosłownie. Tytuł... też nie: i wizualnie, i merytorycznie. pozdr słonecznie
Anna Maria K. Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja przede wszystkim nie toleruje dla mnie takiego zapisu tytułu. DlA mNiE tO kIcZ zE sTaTuSóW nA gG aLbO bLoGów. Bleee... (zniesmaczona) idea wedlug mnie w ogóle nie poruszona, nawet nie mogę powiedzieć, że merytorycznie jest w porządku... 13 wersów o tym, że ludzie są samotni? Brak pointy, brak nadzrędnego przesłania i trywialność środkow artystycznego wyrazu. A do tego BłĄd OrToGrAfIcZnY ----> powierzać, nie powieżać!
Rekomendowane odpowiedzi