Groschek Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2024 (edytowane) w poniedziałek w torach goniąc środkiem ćwiartką po pięciorgu jak roboty przed miech dzielniej dochodzimy wkrótce z workiem tuż gdzie pracy czeka mnóstwo część śniadania, pot wieczorem jakby chciałoby wprost musnąć się pod przeciw za przezorność nie ma grzechu bez wytrwania ni hałasów wbrew z wymuszeń nie ma śmiechów nad rozdanie jakichkolwiek ćwieków głupich Edytowane 25 Listopada 2024 przez Groschek (wyświetl historię edycji) 2
wierszyki Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2024 Strach przed głodem to trudna rzecz do przepracowania. Ja np często byłam głodna jako dziecko i wydawało mi się to zupełnie normalne. Może dlatego, że ten strach nosiła za mnie moja matka. O ileż było łatwiej Ciekawy wiersz otwieracz, ale raczej w kategorii otwieraczy niż wierszy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że jesteś, pozdrawiam serdecznie
Groschek Opublikowano 26 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2024 Dziękuję też i też nie tylko. Kiedyś zapytam się Ciebie, tymczasem żyjemy sobie w przeciwnych kolorach jakby czekając na zielony. Buźka!
Rekomendowane odpowiedzi