Groschek Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2024 do środka na boki obrotem tu łowiąc pobudki w uroczej jak cielsko baroku kiedyś miałaś podnieść osobistych (w zmagań) choćbyś miała roznieść krzesełek wśród zadań a dzieciątko przyjdzie! gdzie zwykłość Vergil i podeprze w choinkach drużbę niań nad chwili 1
wierszyki Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2024 Nie jest to w języku polskim, ale jest choinka i dziecko i ktoś, kto usiłuje się troszczyć. Drużba niań nad chwili to prawie jak kolęda i może ująć. Przypominasz o czymś bardzo ważnym, do czego zdąża każdy największy mędrzec . Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super wiersz :)
Groschek Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2024 @aff Cześć! Nie wiem, czy to przeczytasz, bo nie łapię się jeszcze w tym portalu. Ja pisałem przez ponad 3 lata w "piszę wiersze" aż go niejako z dnia na dzień usunięto. Mój styl pisania do samego końca był taki, jak powyższy tekst. Czasami napisałem też coś łatwiejszego, ale rzadko. Jak się tu odnajdę to może mnie polubisz, albowiem czytam prace innych dokładnie, aby znaleźć w nich głębię serca. Dziękuję za komentarz oraz (chyba) za coś w rodzaju za niego oceny, ale jeszcze nie jestem pewien. Ten portal jest nieco skomplikowany. Romek 1
wierszyki Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że przeczytałam, bo jeśli kogoś cytujesz, pojawia się mu dzwoneczek i może wrócić pod tekst :) Tu jest o wiele prościej:) Miłego dnia :)
Rekomendowane odpowiedzi