Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Ważne by łączyć się z Bogiem, a nie klepać bezmyślnie dla zabicia czasu. Zawsze można się nawrócić, choćby w ostatniej chwili jak Dobry Łotr.
violetta Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael MariusJa się kręcę po centrum, chodzę na pieszo do pracy, do kawiarni, na spacery, to spotykam. Ludzie wychodzą na ulice, teraz z ciekawości jesiennej aury i kolorów:) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze trochę mamy tych kolorów, choć już nie to co było. Pewnie trzeba i warto. Ja przed południem to raczej inne towarzystwo w tym czasie. Starsi ludzie i cudzoziemcy. Polacy w pracy lub śpią. Mam przez to trochę inne spojrzenie na świat.
Ewelina Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius wspaniale się czyta, z taką lekkością, choć temat bynajmniej nie lekki... 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo. Cieszę się, że tak odbierasz. A temat faktycznie listopadowy, adekwatny do dzisiejszej mglistej,j ponurej aury, gdzie do raju daleko, a droga niepewna. Edytowane 7 Listopada 2024 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius ja bardzo doceniam swoją pracę, piję pyszną kawę, nawet winogronka, taki relaks, spokój i w centrum, zagadam z ludźmi. Fajne są biura zbiorowe:) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze, że chociaż Ty jesteś zadowolona, bo generalnie to ludzie narzekają. 1
violetta Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius jestem zadowolona, mogę uczyć języków, żyć sobie jak chcę, nie potrzebuję za wiele i to mi wystarcza, żeby cieszyć się życiem) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ważne, żeby zdrowie było i dobra atmosfera w pracy też jest istotna. Głównie to na to ostatnie ludzie psioczą. 1
Ewelina Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius ostatnie dni faktycznie takie mgliste i nie nastrajają pozytywnie, ale może będzie jeszcze trochę słońca w listopadzie:)
violetta Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius ja powoli żyję, mi jest dobrze, a to najważniejsze, jest wnuczka:) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdaje się, że na poniedziałek zapowiadają słonecznie, choć i bez tego będzie gorąco. Marsz Niepodległości zapowiada się u nas jak zwykle z przytupem. 1
Ewelina Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius a tak, to racja.. zawsze towarzyszą mu emocje. I tym razem zapewne nie będzie inaczej. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius Bardzo ładne, podlane jesiennym klimatem melancholii. Lubię. 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczególne, że połowa policji chora na grypę zatem będzie luźniej niż zwykle, a na niebie kolorowo. Dziękuję za przychylne słowa i polubienie. Starałem się dostroić do otoczenia, a bycie w harmonii z klimatem to dla mnie dość naturalne. Czuję prąd i lubię z nim płynąć, choć to dziś nie modne. Indywidualizm jest trendy. 2
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też powoli. Będziesz miała miłe zajęcie. Lubisz dzieci. 1
violetta Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius z bożą pomocą, zaraz będzie zima, a wnusia większa. Jestem ciekawa jaka będzie. Szkoda, że nie mieszkam z nią. 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno super. Dobrze, że w tym samym mieście, a nie gdzieś za granicą. Ludzie teraz szukają szczęścia daleko. 1
violetta Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 @Rafael Marius mieszka w Piotrkowie, dla mnie już wyprawa, także będę babcią weekendową:) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrków Trybunalski to spory kawałek drogi od Warszawy, choć teraz pewnie szybciej niż kiedyś, lepsze drogi mamy. Ale nie jest jeszcze tak źle.
Rekomendowane odpowiedzi