Ten utwór został doceniony przez użytkowników. m13m1 Opublikowano 2 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 Złote zioła wyrosły przy lesie słońce chmurą przesłania oblicze gdzieś przez pola wędruje już jesień tlą się myśli i płoną jak znicze kwiaty zapach rozdają ostatni i kolorem malują obrazy dwa podgrzybki strażnicy brunatni chłodny dotyk marzenia na twarzy księżyc srebrem przystraja swe noce drzewa zgięte słabością wichury jakiś zając się w krzakach szamocze zamazują się lata kontury 9
wierszyki Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 Bardzo ładny wiersz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Adaś Marek Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drzewa zgięte siłami wichury - Tak mi się przeczytało bo jak już wichura, to musi być silna. Wiersz mi się bardzo spodobał, delikatnie odnajduje się w tej porze roku. Zapisuję do ulubionych. Pozdrawiam Adam
wierszyki Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby była bardzo silna, to by je złamała :) Wichura to silny wiatr. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 a w trzech strofach jesienny landszafcik zatrzymuje na chwilę lub dłużej zamkniesz oczy i dłużej popatrzysz bo ten pejzaż barwami nie nuży :))
poezja.tanczy Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @m13m1 Bo zamazać, co nadziei Może dalej, onieśmieli Fajne pisanie Na plus Nie było tego już wcześniej? Mam wrażenie, że już gdzieś to czytałem Albo się mylę... M.
beta_b Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 Ładnie, choć opisów unikam. Bb
Rekomendowane odpowiedzi