Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• przepływa przeze mnie noc  już otrzepana z gwiazd    zbieram spadające tęsknoty  bo zabrakło dla nich miejsca  tam na górze    jestem taka dobra zawsze przytulam wszystkie    a potem  topię się w ciszy 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Już skomentowałem ")))
    • @Berenika97 Forumowe publikacje zmieniają nieco ten obraz. Wiesz ja też przyszykowałem 4 książkę i próbuję ją wydać i odrzuciłem z 2/3 tekstów, no ale na forum już zostały. To dobra metoda. Kiedyś publikacje miały inną nieco specyfikę. Ale to właśnie tak może by trzeba było, że ze 100 wierszy publikujesz 5 najlepszych, ale i tak poziom no cóż nieosiągalny chyba :)) @piąteprzezdziesiąte W takim razie dziękuję :)
    • @Migrena   Jacku, poruszył mnie ten wiersz do głębi, bo chyba domyślam się o kim piszesz. Teraz muszę wyjechać - wrócę do niego. Pozdrawiam. 
    • Bliski mi zapis – nie tylko treść, lecz także kompozycja – sprawia, że nie wiem, kto napisał ten wiersz. Ty? Być może wcześniej go słyszałem, kiedy pisałaś, a ja go dyktowałem ;) Mówię poważnie, widziałem różne wiersze, ale ten jest z najbliższych, taki najbardziej. Piszę według Twojej rady, choć ręka nie drży, nie staram się być kreacją. Piszę, a później czytam, że Ty jesteś Odwagą. Zauważyłem, że w komentarzach najczęściej opisuję siebie. To chyba dobrze – zapisać uczucia będące pod wpływem. Skoro poezja jest jak wino – jesteś winnicą. Kończę już, bo „nikt nie lubi przewlekłej fabuły”. Chciałbym, żebyś wiedziała, że mój podziw jest szczery. Cieszę się, że tu jesteś.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...