Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 palec losowi pokazałem by nie myślał że jego racja odwróciłem się i udałem w stronę gdzie ponoć jest lepiej po drodze wygrażałem się mówiąc a pocałuj mnie w dupę ty wiesz swoje a ja też nie mąć tego niech tak zostanie przecież na końcu i tak się okaże kto miał racje a kto nie 3
Poezja to życie Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 @Waldemar_Talar_Talar Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się bo ze wszystkich sił ja dzisiaj pierdole cię (Karramba)
jan_komułzykant Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 wygrażanie losowi, to trochę jak plucie w lustro, bo sami ten los sobie tworzymy i układamy :) Z jednym się zgodzę - do końca nie wiemy, jak to się skończy. Pozdrawiam. 1
FaLcorN Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 @Poezja to życie Serio...? Czemu mieszasz do tego Karrambę i jego piosenkę? Treść piosenki i wiersza nie ma żadnego związku tematycznego...
Poezja to życie Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 @FaLcorN Wiem. Chodziło mi tylko o taki sam tytuł. Nic więcej.
FaLcorN Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 @Poezja to życie Karrambę wywołałeś - zaszalałeś trochę erozja.org moc skojarzeń
jan_komułzykant Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 @T.O Oj tam, oj tam :) Wiadomo, że nie do końca jesteśmy w stanie zapanować nad wszystkim. W każdej chwili może ktoś nas trzepnąć np. na pasach lub w ciemnej ulicy. O innych aspektach trzeba by tu dziesięć tomów napisać, więc to, co powyżej to tylko skrót myślowy, dla jednych, pobożne życzenia dla innych.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - fajnie że czytasz - komentarz ciekawy - Pzdr. Witaj - nie za każdym razem tak jest z tym losem jak byśmy chcieli - miło że czytasz - dziękuje - Pzdr. @Wiesław J.K. - @Rafael Marius - dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi