Ten utwór został doceniony przez użytkowników. andreas Opublikowano 26 Października 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 tak chciałbym umieć ot na kolanie w małą godzinkę a choćby w dwie co dzień z wieczora jeszcze nim zasnę skrobnąć cudowny niezwykły wiersz wcale nie czytać go milion razy jak to w zwyczaju niestety mam i wkleić szybko do stu portali u stóp zobaczyć poetów kwiat rankiem genialnie ze świeżych myśli małym nakładem środków i sił w rymach lub biały znowu upichcić z metaforami jak jeszcze nikt szczycić się swoim wielkim talentem popadać w pychę chociaż to grzech wciąż przemyśliwać jak pisać piękniej by za to medal z kartofla mieć 11
FaLcorN Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 @andreas Nie przyznam Ci medalu z kartofla, jeżeli słów nie doprawisz interpunkcją. pozdrawiam
andreas Opublikowano 26 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 @FaLcorN Pomysłowy literat jest z interpunkcją pisarz z Olszynki jakby się zerwał prosto z choinki myślnik nawias pyta Boga a z ogonkiem to wprost trwoga więc często jeździ w leśne przecinki Pozdrowionka.
FaLcorN Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 @andreas Nie za wcześnie na wiersze o choince?
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 może poruszmy istotę sprawy czy masz ludziom do powiedzenia i nie jest ważna składnia wyrazów treść którą kupią no i docenią a potem warsztat dopracowany który wymaga wciąż stałych ćwiczeń i ciut talentu co zapomniany czymś tam zatrzyma zmusi by myśleć :)) 1
viola arvensis Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2024 @andreas bardzo ładnie piszesz, miło się czyta, fajny wiersz super treść ,na 6 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2024 na moje oko wszystko tu w cenie jak w wypasionym jachcie - maszt ster lub w dobrym aucie w którym czy dzień jest czy noc to śmigasz wciąż jak w SLR ;)) Pozdrawiam
andreas Opublikowano 28 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @viola arvensis Dzięki za miłe słowa. A w związku z imieniem Wiola, przypomniał mi się mój dawny limeryk. Kluczyk od Wioli na kontrabasie grał Tomek z Woli lecz niskie tony nie brały Wioli więc gdy dostał wiolinowy klucz z nutami do alkowy cicho wzdychała z wieka pianoli Pozdrawiam serdecznie. 1
viola arvensis Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @andreas super! Dzięki za poprawienie humoru ;)
wierszyki Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 Poeci kartoflani Mówią sobie - poeci. A dobrze, że się strawi I jakoś tam obleci. Fajny wiersz:)
poezja.tanczy Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2024 @andreas Bo na medale, co jest zasada W tej wielkiej chwale, jedna przesada Fajny wiersz, bo z dystansem M.
andreas Opublikowano 29 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2024 @viola arvensis Cała przyjemność po mojej stronie. @agfka Wprawdzie sporo tekścików na każdym portalu literackim jest mało strawnych, ale i tak jakoś obleci. Pozdrowionka. @poezja.tanczy Na początku swojej pisaniny przejmowałem się wszelkimi nieprzychylnymi komentarzami, ale teraz traktuję to jako zabawę i zabijanie czasu. Pozdrawiam. 2
Rekomendowane odpowiedzi