Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 14 Października 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 (edytowane) Wiesz co ja lubię robić w życiu? Tańczyć i śpiewać, czasem pisać, gapić się w niebo, słuchać ciszy, czasem się w smutku ukołysać. Nie szukaj na mnie definicji, bo czasem lubię rąbać drewno i na kolanach sadzić kwiatki by potem piękną być królewną. Lubię jak żołnierz maszerować i taranować coś po drodze lecz częściej tańczę jak rusałka i robaczkowi z drogi schodzę. Nie szukaj na mnie określenia, bo sama siebie nie odgadłam, czasem wychodzę niczym z piekła a czasem jakbym z nieba spadła. I ciągle coś o sobie gadam chociaż nie lubię siebie słuchać, przeważnie spokój mnie cechuje lecz zdarza mi się też wybuchać. Jestem motylem, jestem larwą jestem kosmosem i kamieniem słonecznym rankiem, nocą czarną i wiem, że pewnie się nie zmienię. Edytowane 18 Października 2024 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji) 15
[email protected] Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @viola arvensis Oj, nie mów ... "nigdy" - Violu miła, ważne abyś tu z nami mit tworzyła! Wszystkiego dobrego. 1
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @[email protected] dziękuję! Nie lubię słowa " nigdy" ale zawsze gdzieś je wtrącę ;)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 (edytowane) Definicji nie szukam w jakichkolwiek księgach świętych i różnorakich encyklopediach - definicje tworzę, na przykład: ci, którzy ciągle trzymają pochyloną głowę wobec nowych bożków - smartfonów - chorują na łuszczycę intelektualną i to jest właśnie: definicja nowego pokolenia ułożona w błyskotliwy aforyzm. Łukasz Jasiński Edytowane 14 Października 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 jestem taka nieokreślona bo ciągle ciągnie mnie i goni najchętniej wpadła bym w ramiona czuję jak ogień we mnie płonie zapewne przydał by się jakiś co morze mógłby uspokoić fale na życia zebrał tacy by je wygładzić i ukoić :)) 2
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @Łukasz Jasiński błyskotliwe - nie przeczę :) @Jacek_Suchowicz przeurocze :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 a ja bym poszedł na grzyby lecz chodzić mi się nie chce to może gdzieś na lwy by ale czy biorą w deszcz...eeech @viola arvensis wiersz z pomysłem, bardzo fajny :) Pozdrawiam 2
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @jan_komułzykant Twój komentarz jeszcze fajniejszy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @viola arvensis Ja też jestem zmienny, ale raczej w dłuższym czasie, powiedzmy lata. 1
Natuskaa Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 Człowiek to chyba się trochę zmienia jednak. Nie wyobrażam sobie staruszki rąbiocej drewno. "Nigdy" nie pasuje. Reszta bardzo ładnie. Pozdrawiam :) 1
viola arvensis Opublikowano 14 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @Rafael Marius i tak bywa. @Natuskaa "nigdy" to nigdzie nie pasuje ale tutaj to taki paradoks.... 2
FaLcorN Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @viola arvensis Biorę żartem rozweselę i Kobietę-karuzelę pozdrawiam! 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @FaLcorN masz tę moc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
FaLcorN Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @viola arvensis Muszę mieć siłę by kręcić karuzelą i chęć, razy pięć 1
Leszczym Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @viola arvensis Twoje wiersze są nie do podrobienia ::) 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @Leszczym bo prosto z prostego serca pisane :) Dziękuję:) @FaLcorN no tak. Wszak siła bez chęci nikogo nie nęci ;) 2
Leszczym Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @viola arvensis Tak, tak, niewątpliwie tak jest :) 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @Leszczym mam nadzieje, ze nie mowisz sarkastycznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @viola arvensis Szczerze? To tylko forum nie znamy się przecież. Ty lepiej ode mnie wiesz czy to było sarkastyczne, czy nie. Ale faktycznie te teksty są nie do podrobienia :) To akurat jest prawdziwa opinia :) 1
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @Leszczym to dobrze.Lubię prawdziwe opinie. 1
Rekomendowane odpowiedzi