seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 potrzebuję ciebie do seksu chcę się tarzać nieskromnie w pościeli duszę oddam świątyniom wszelkim mnie wystarczy skraj pajęczej bieli chcę przytulić twarz do głodnej dłoni opuszkami pomknąć w zmysłów tany drżąc z pragnienia i nienasycenia sunąć muszę popod pępka bramę i nic więcej nie chcę już pamiętać w krzyku drgnień niczego nie skryję zanurzona w tobie po bezkresy wiem, że w tobie, że przy tobie żyję [sub]Tekst był edytowany przez seweryna żuryńska dnia 27-09-2003 10:41.[/sub]
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No Seweryno. Uwielbiam jawność kobiecą. Nie kryć się z pragnieniami. Otwarcie pragnąć i płonąć. Czyta się wspaniale. Osobiście napisałabym "seksu". całuję ciepło - Mireńka :) aa..moze zamiast "ukryję" - "skryję"? Ale nie wiem. "i nic więcej nie chcę już pamiętać w krzyku drgnień niczego nie ukryję zanurzona w tobie po bezkresy wiem, że w tobie, że przy tobie żyję " smakowite ogromnie idę sobie to druknąć
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mireńko! dzięki ogromne jasne, że masz rację poprawiłam :) pozdrawiam serdecznie seweryna
Malgorzata Stypulkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 fajne,po prostu fajne
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech jakie tam fajne ;) to jest Fajne
Rekomendowane odpowiedzi