Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Yavanna 291
Zawieszona w oczekiwaniu
Na może tak, na może nie
Jak w lustrze się przeglądamGdy nie odbieram telefonu
Mówiąc milcząco
Że nie chce mi się gadać
I nie oddzwaniam
Z zamierzenia
Z zaniechania
Z zapomnieniaGdy zwlekam z odpowiedzią
W niezdecydowaniu
Trzymam w niepewności
Zostawiając sobie furtkę
Na możliwe opcje
Na inne priorytety
Na swoje nastrojePoddaję w wątpliwość
Tę swoją wolność
Dane sobie prawoNie znam odpowiedzi
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez kollektiv · Opublikowano
@Arsis są momenty a i całość niczego sobie. Czasami, jak na mój gust, meandrujesz za daleko od epicentrum. -
Przez Yavanna · Opublikowano
Zawieszona w oczekiwaniu Na może tak, na może nie Jak w lustrze się przeglądam Gdy nie odbieram telefonu Mówiąc milcząco Że nie chce mi się gadać I nie oddzwaniam Z zamierzenia Z zaniechania Z zapomnienia Gdy zwlekam z odpowiedzią W niezdecydowaniu Trzymam w niepewności Zostawiając sobie furtkę Na możliwe opcje Na inne priorytety Na swoje nastroje Poddaję w wątpliwość Tę swoją wolność Dane sobie prawo Nie znam odpowiedzi -
Przez kollektiv · Opublikowano
@Andrzej P. Zajączkowski właśnie czytam "Śledztwo" Lema - kompatybilny klimat. -
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
@Leszczym A co mam robić? Mam pić wódkę i słuchać wojskowych piosenek? Tak przy okazji: mam jeszcze wódkę w lodówce - stoi ona tam od Narodowego Święta Niepodległości, jasne: piłem sobie z moim kolegą w moim mieszkaniu, poza tym: jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, także: założyłem lożę - Loża Akademii Wolnego Seksu i Monika jest zainteresowana i jakoś milczy, zamiast: teorię zamienić w realną praktykę. Łukasz Jasiński -
Przez Domysły Monika · Opublikowano
@aff Ta czarna komedia to mi przypisana w udziale ? Fajny ...? A gdzie tam... Osobliwy z efektem uznania i szacunku tyle mi "złotych" myśli wyleciało .... Właśnie dlatego że... uznając pisanie bez sensu i że nic mu po nim ..Nie sugeruje nic, nie insynuuje a ...stwierdzam że jednak coś po tym pisaniu jest...że coś dla kogoś to tworzenie znaczy....że jest ciekawe, mądre, inspirujące... Może "namacalnie" nieopłacalne ale jakkolwiek zabrzmi to absurdalnie to jednak jest..... Bogaty
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne