sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myślisz poza tym stołem nic nie ma szklanka jest pusta wzrok pusty jak szklanka trzymasz ją w palcach z trudem z mozołem masz jeszcze w pamięci te łowickie chusty te krzepkie biodra kobiet co nosiły zielone gałązki brązowego chrustu nic już nie ma masz rację nic już nie wypełni źrenic dawnym blaskiem
blazen Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten wiersz jest jak szklanka do połowy pusta ( a może odwrotnie) ;o)
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak pusta do polowy szkalnka? tak to drzmi odwrotnie? ;) pozdrawiam
Kamienne_Serce Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I mnie się podoba :). Aż zaczynam się robić patetyczna ;).. i osaczam
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zapis starości podpowiadasz jak się pogodzić? Czy to okrucieństwo, ten wiersz...
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zapis starości podpowiadasz jak się pogodzić? Czy to okrucieństwo, ten wiersz...
Rekomendowane odpowiedzi