iwonaroma Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 musi jeść musi spać napiera na nie seks tamto Ciało tylko patrzy i kocha jest jeszcze ciało, które nienawidzi ale o to mniejsza niech się zmniejsza zmniejsza mniejsza sza sza . 3
Duch7millenium Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. małe ciało, mniejsza cisza jedno i drugie nie wystarczą by umrzeć
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Ja bym powiedział, że licho nie śpi. Pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 29 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Duch7millenium Nie bardzo łapię Twoją wypowiedź. @Sylwester_Lasota no ba :) Również zdrówka:) @sisy89 dziękuję Edytowane 29 Września 2024 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
Duch7millenium Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 (edytowane) @iwonaroma Moja wypowiedź jest konsekwencją mojej interpretacji, która niekoniecznie jest zbieżna z intencjami autora. Pozostawiam do przemyśleń. Edytowane 29 Września 2024 przez Duch7millenium (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 29 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Duch7millenium no tak. Czasem rozbieżności są tak duże, że i przemyślenia nie pomogą. @Rafael Marius @Waldemar_Talar_Talar :)) dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi