Liquid Dreams Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Opętane ćmy zasłoniły krajobraz... Czerwone płatki róży pokryły nasze ciała Symbole miłości odwrócone Tonę w Twoich kłamstwach Sztylet wbity w moje serce Aksamitna wstążka na oczach Upadam na mięką trawę Drzewa emanują energią Dotykam palcami nieba Wkraczam w bramy piekła Rozpadam się na kawałki Buduje swoją nienawiść Delikatny pocałunek wiatru Kolczasta szata zdrady Niekończąca się walka Rzucane słowa na wiatr Tysiące łez niczym krople deszczu Złudzenia i rozterki... Kłamstwa i zdrady... Iluzje...
Espena_Sway Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Interesujacy temat, jednak przedstawiony w nieco zbyt chaotyczny sposób.
Paweł S Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A mnie się wydaje, że temat dość wyeksploatowany. dzięki
Bea Nefer Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Unikaj takich zwrotów np.sztylet wbity w serce, bramy piekła, tysięce łez niczym krople deszczu...itp. Tym nikogo nie zaciekawisz. Temat tematem można go przedstawić dobrze mimo przegadania przez poprzedników:) pozdr.Nef
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 opętane ćmy i rzucane słowa na wiatr, to znane mi zwroty... spróbuj układać coś swojego, a wykształci się styl i może cuś z tego będzie. Reszta nawet, nawet, ale podziel na strofy, bo szczerze mówiąc w obecnej formie raczej odstrasza. Wywal też wielokropki i wielkie litery. tyle ode mnie. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi