Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 wybacz mi proszę te słowa ale co z ciebie za Bóg.... skoro każesz mi cierpieć patrząc na rodzinny grób grób mamusi mej i tatusia męża synka oraz córeczki wybacz mi jeszcze raz ale co z ciebie za król skoro pozwoliłeś na to by w mym sercu na zawsze zamieszkał ból 1
befana_di_campi Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 "Życie się zmienia, ale nie kończy". Infantylne.
Adaś Marek Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 @Waldemar_Talar_Talar "Daremne żale, próżny trud, Bezsilne złorzeczenia! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia." Adam Asnyk
Bożena De-Tre Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 @Adaś Marek .....może nie cofniemy fakt, ale możemy pogodzić się i dogadać z losem.W końcu jest'' ślepy'' to nie zauważy nas...a wtedy my na swoich zasadach.....ech ta wyobrażnia..czy warto powstrzymywać ''myśli w biegu''..
Adaś Marek Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 @Bożena De-Tre Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Trzeba z Żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe:" Pozdrawiam
Bożena De-Tre Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 @Adaś Marek …a te lauru liście to do bukietów już zasuszone-:)Pozdrawiam @Bożena De-Tre …a przecież „ stroją głowy”!Po 3 „ wianki nakładają-:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 @befana_di_campi - @Adaś Marek - @Bożena De-Tre - dziękuje za czytanie i komentarze -
Konrad Koper Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Waldemar_Talar_Talar Jest przesłanie - zgrabny !!
Rekomendowane odpowiedzi