Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 (edytowane) Potwierdzam albo zaprzeczam, bo zaprzeczam albo potwierdzam, gdyż potwierdzam albo zaprzeczam, ponieważ zaprzeczam albo potwierdzam. Warszawa - Stegny, 09.09.2024r. Inspiracja - film Bulion i inne namiętności ;) Edytowane 11 Września 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 ani nie potwierdzam ani nie zaprzeczam filmu nie widziałem ujrzałem człowieka :) 1
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Jacek_Suchowicz Nie, nie, akurat piszący wyrażają zdanie :))
Amber Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Leszczym Odwieczny dylemat z którym się mierzymy, stanąć po właściwej stronie. 1
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Amber A najlepsi czy najsprytniejsi te właściwe strony, a każda właściwa we własnym rozumieniu, omijają lub starają się przynajmniej omijać bokiem... Próbuję tak robić w każdym razie :) 1
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Hiala Kolega mnie tutaj jeszcze nie czytał tak dużo, bo ja akurat specjalizuję się w masłach maślanych, notabene w filmie Bulion i inne namiętności też o maśle było :)
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Hiala Film niech Kolega obejrzy, jest jeszcze w kinach, a te moje masełka, dużo ich było i nie każde godne uwagi :))
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Hiala Nie nadgonisz, tutaj bieżących jest kilkadziesiąt tekstów codziennie. Tego nie da się zrobić. Był czas, że bywałem na bieżąco, ale i to mi się nie udało. I wciąż nowe osoby, jedne przestają pisać, inne idą na inny portal, dochodzą nowi, czasem utalentowani. Tego nie da się zrobić ;))
Adaś Marek Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 @Leszczym Jeżeli ktoś komuś coś, lub ewentualnie nikt nikomu nic, to sprawa się bardzo komplikuje :-)) 1
Leszczym Opublikowano 11 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 @Adaś Marek Ja ten tekst zatytułuję namiętność. No po prostu na mój ogląd, faktycznie masło - maślany, to kwintesencja namiętności. Tekst tekstem, ale ten film no to naprawdę top topów. I są tam smaczki :)
poezja.tanczy Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Leszczym Co i wątłość, zaprzeczenie To porządność, uiszczenie Tak to bywa M. 1
Leszczym Opublikowano 15 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @poezja.tanczy no naprawdę coś w ten deseń takie trochę kocham i nienawidzę jednocześnie... Ale ale, film bardzo polecam, no bo znów Francuzi dali czadu, a w filmie bez liku smaczków najróżniejszych... Trailery istoty tego filmu nie oddają... 1
poezja.tanczy Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2024 @Leszczym Sprawdzę bez dwóch zdań Dzięki 1
Leszczym Opublikowano 21 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2024 @poezja.tanczy Bardzo warto!!!!! Francuzi ostatnio często ocierają się o wybitne kino i naprawdę wypada im się przyglądać :)
Rekomendowane odpowiedzi