klaks Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 absurd czasami chciałabym wchłonąć w ziemię rozejść się nawozem i wydać plony moim ziarnem podstępnie nakarmiony poczułbyś odczyn miłości mojej krwią do serca przetoczony absurd nawet Bóg odczynu serca na siłę nie zmieni więc dzisiaj cię wytnę z mojej zieleni 1
Monia Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2024 (edytowane) @klaks Kogo ja tutaj widzę witaj na orgu.Utwór bardzo dobry pozdrawiam cieplutko;) Edytowane 6 Września 2024 przez Monia (wyświetl historię edycji)
klaks Opublikowano 7 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2024 @Monia Witaj Moniu, Badam teren, jeszcze nie wiem jak to dziala :))
klaks Opublikowano 7 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2024 @_M_arianna_ wiem, ale nie wiem jak to zmienic :))
M_arianne Opublikowano 7 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) @klaks trzeba kliknąć te trzy kropeczki - w prawym górnym rogu strony - a następnie ikonkę "zgłoś" i wpisać; proszę o przeniesienie utworu jw - np - do działu "Wiersze gotowe" Edytowane 7 Września 2024 przez _M_arianna_ (wyświetl historię edycji)
poezja.tanczy Opublikowano 8 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2024 @klaks Bo co zieleń, się rozsadza Polityka, taka władza Miło mi Cię widzieć na orgu jak to mówią :) I dobrze A wiersz super M.
klaks Opublikowano 12 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 @_M_arianna_ Dziejuje za wyjasnienia :) @poezja.tanczy Dziekuje i wzajemnie :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 25 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2024 Rzeczywiście, absurd... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi