Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

:) Cieszę się, że się spodobał i zatrzymał na chwilę.   Tak, to prawda. Dzieki za reakcję i komentarz. Pozdrawiam.     Myślę, że ten temat nie powinien się dać tak łatwo wyczerpać, ale zrobiłem co mogłem I jak umiałem, cieszę się więc z takiego odbioru. Dziękuję i pozdrawiam.  

Witam - dokładnie - niech nas cieszy - dziękuje za czytanie -                                                                                                Pzdr.niedzielnie. Witam - miłość ma cieszyć nie smucić - ona światłem naszej codzienności -                                                                                                               Pzdr.serdecznie. @huzarc - dzięki - 

Witaj - miło że czytasz - czy ja wiem - czasem trzeba -                                                                                                   Pzdr. Witam - masz rację - bywa że wzrusza to prawda - miło że czytasz - dziękuje -                                                                                                            Pzdr. @infelia - @Cyjan - dzięki - 
    • Ile jebał sadownik papaje? Hej, a Papkin? Woda słabej Eli
    • A nam kusa, nam, u tumana sukmana
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...