Emalka Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Zabulgotało w garnku Zagotowały się wspomnienia Wycedziłam te najsłodsze Będę się nimi karmić Gdy mi ciebie zabraknie
Mirosław_Serocki Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 " Gdy mi ciebie zabraknie Spirytusie kochany Kupię sobie jabola I znów będę pijany" Wtedy bez bólu będę mógł czytać wiersze.
Emalka Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 nie pij nie czytaj... a ból ludzka sprawa:) dziekuje za komentarz
Mirosław_Serocki Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Zaraz, zaraz. To po co zawracanie głowy i zamieszczanie tych literek, które powyżej? Aby nie czytać? Można i tak. Najlepiej, gdyby nikt nie czytał, bo wtedy byłyby same pochwały i zachwyty. Rozejrzyj się po tym Forum, poczytaj komentarze pod różnymi stopniem zaawansowania i stylistycznie tekstami, a następnie wyciągaj wnioski. Rzeczowego komentarza nie będzie. Nie chce mi się pisać tego samego kilkusetny raz.
Nula Brzoskwinia Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 pomysł kiepski a wykonanie jeszcze gorsze. nie zawsze kilka słów uczyni z ciebie poete. i to by było narazie tyle. Pozdrawiam, Ania
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zamiast "zabulgotało" wrzuciłabym "zawrzało", ale ogólnie pomysł mi się podoba. Może jestem inna od pozostałych wypowiadających się tutaj czytelników, bo wolę proste przenośnie niż wygórowany patos i takie słowa przemawiają do mnie najlepiej. Cóż.. Może ja się po prostu na poezji nie znam? ;) W każdym razie stawiam + Pozdrawiam Kasia
Emalka Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Dziękuję za komentarze... Wiem trzeba pisać pisać i jeszcze raz pisać boi tylko trening czyni mistrza... ucze się wciąż. Wiersz nie jest najlepszy.. Zdarzały mi sie lepsze.Pozdrawiam szczegółnie Kasię, która towarzyszy mi tu na forum zawsze:)
Rekomendowane odpowiedzi