Ten utwór został doceniony przez użytkowników. bobby Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 (edytowane) Po co włączyłem w zegarku Powiadomienie o zbliżającym się zmierzchu Czy deszcz za oknem Nie jest wystarczającym zwiastunem Nadchodzącej jesieni? Codziennie trzy minuty szybciej Teraz już o 19:54 To denerwuje bardziej Niż kościelne dzwony Wybijające godziny i połówki Zawsze o minutę za wcześnie Edytowane 25 Sierpnia 2024 przez bobby (wyświetl historię edycji) 9
violetta Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @bobbynigdy w życiu mieć powiadomienia :)
bobby Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co mnie podkusiło 1
violetta Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @bobby z instagrama mi przychodziły powiadomienia, szybko to anulowałam i wyrzuciłam z obserwowania:) jeszcze jest lato, tyle, że szybciej zmierzch:) na Kosie też o 20.30 było już ciemno, to samo co co u nas:) wieczorem piłam kawę i nie spałam całą noc, przesypiałam na plaży, żeby mieć dłuższy dzień:)
bobby Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @violetta ja chyba zaczynam się powoli hartować na zbliżającą się jesień. Myślę, że zacznę od zaparzenia herbaty z miodem 1
violetta Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @bobby uwielbiam herbatkę też z miodem:) na Kosie piłam angielską herbatę i była przepyszna:) nigdy takiej dobrej nie piłam nigdy:) być może była dla gości z Anglii, ale gatunek niesamowity i wrażenia picia:)
Dominika Moon Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy zmierzch inny i niepodobny do drugiego :) Powiadomienie o dniu Spadającego Liścia jest koniecznością :) Pozdrowienia.
poezja.tanczy Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2024 @bobby Ciekawie napisane Oryginale M.
Rekomendowane odpowiedzi