Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97   Warmiaczka w Krakowie   Pod Sukiennicami pani z Lidzbarka stała I choć obarzanków nie lubiła, to się targowała Może od was co ja kupię Ale jak wytniecie z tego gluten i tak po warmińsku nawijała
    • @violetta A któreście Wy, "My"?
    • @LessLove od nas lepszy nie będzie:)
    • @Charismafilos   Bardzo dziękuję!  Pozdrawiam jej "ojca". :))  @Marek.zak1   Bardzo dziękuję!   Zgadzam się całkowicie z Twoim komentarzem, nawet przetestowałam to na sobie. Poznałam w pracy swoją obecnie najlepszą przyjaciółkę - ale przez dłuższy czas miałyśmy do siebie dystans, bo ona jest introwertykiem. Po bliższym poznaniu  okazało się, że to jest wspaniały człowiek. :)  Serdecznie pozdrawiam.  @LessLove   Bardzo dziękuję!  "Bo serce nie słucha rozumu" - w relacjach romantycznych często tak jest, ale literatura dostarcza też przykładów, jak miłość przychodzi w czasie wspólnego poznawania się, przebywania ze sobą.  :)    Serdecznie pozdrawiam. :)  @Posem   Berdzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • @Charismafilos   Lecz stanął przed Iwem raz cwaniak z Podgórza, Którego krakowska ta chciwość oburza. Rzekł: "Dam jedną czwartą, Bo więcej nie warto!" I zwiał mu z towarem - zniknął jak burza!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...