Zawierucha7 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 złote obrączki i płonące róże złote obrączki nasz cały majątek Droga Mleczna wzdycha do mgławicy Andromedy a planety szaleją i się śmieją...się śmieją.... Logarytmy. Cosinus. Pierwiastek. dość mam już tych z bitą śmietaną ach! Ciastek! Witkacy miał rację 622 upadki Bunga się źle skończyły gwiezdne romanse pchają do przodu ramiona galaktyki a gra w piki daje wyniki! 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Jestem nieogolony, niewykąpany i śpiący, natomiast: w mieszkaniu mam bałagan - teraz jestem gotowy na małżeństwo z rozsądku, a kiedy ogolę się, wezmę kąpiel i posprzątam mieszkanie - nie będę gotowy na małżeństwo z rozsądku. Łukasz Jasiński
Marek.zak1 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) Małżeństwo z rozsądku może się udać, bez rozsądku, z samych emocji też, ale mz rzadziej. Łazuka o tym w filmie pod tym samym tytułem. Pozdrawiam. Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi