EsKalisia Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Chcę, by jednorazowa przygoda z poezją, dała mi siłę by pokonać siebie Być cierpliwym, dobrym i wyrozumiałym już na zawsze... Jestem na stałym lądzie Tak często o tym zapominam I topię się w głowy oceanie I mą nadzieją ta osobna łza w zbiorze kropel wody Czy ta słona łza wyprze mnie? Dopłynę tam gdzie chcę? Poza obszar mojej głowy? 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Sztuka pływania jest ważna... w wielu aspektach. Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być cierpliwą, dobrą i wyrozumiałą (?)
wierszyki Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to widzisz, jak o człowiek - to mądrze i szlachetnie, a jak o płci odmiennej - naiwnie.. @kuradziewczyna Nic nie jest nam dane na zawsze. Tak wg mnie. Ale, aby wyjść sobie z głowy, trzeba "zapuścić się" w dialog, no i różnie z tym może być, czasem lepiej czasem gorzej. Pierwsza rzecz - zły nick, z takim się nie wyjdzie. Pzdr. Edytowane 20 Sierpnia 2024 przez agfka . (wyświetl historię edycji)
EsKalisia Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @jan_komułzykant chciałam zabrzmieć uniwersalnie, mówiąc o sobie jak o człowieku <3 Pozdrawiam @Sylwester_Lasota Tak, trzeba zapomnieć o ego, i płyyyyyynąć Pozdrawiam @agfka @agfka Lubię złe nicki, dziękuję za opinię. Również pozdrawiam @agfka z tym dialogiem bardzo celna uwaga. Dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi