violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Oliwki są tutaj z pestkami, przepyszne, również bakłażany i sałatki:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Kos to taka Ibiza, muzyczka i dużo młodych, zakochanych ludzi:) popływałam w basenie:) odżyłam:) taka para to nie wychodzi z jacuzzi cały dzień :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszędzie są pomosciki, prysznice na plaży, a piasek aż parzy, na boso nie da się chodzić:) 2
Amber Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Viola uważaj, bo wszyscy sikają do basenu, mój kolega został za to wyrzucony i jak się bronił przed ratownikiem, że „wszyscy sikają do basenu” to ratownik powiedział: „to prawda, ale nie z trampoliny". Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Amber sama tylko pływałam:) w morzu to sporo ludzi:) Jestem zauroczona Kosem, najpiękniejsze wakacje jakie sobie można wymarzyć, najlepsze w moim życiu:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Fajnie się opaliłam, jak cudnie:) dzisiaj było 32, wspaniale, woda wszędzie idealna:) wieczorem mocno wieje:) nie słucham mediów, bo głupoty nadają:) tu życie jest spokojne, bez wariactwa, młodzieżowe miasteczko:) Grecja to jest to;) 1
Amber Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @violetta Miło słyszeć, że udane wakacje. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Rafael Marius są też takie budynki, lata świetności przeminęły@Amber Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta dzisiaj nawet mi się szkoda zrobiło:) taki Grek był miły dla mnie, ja nic nie kupiłam od niego:) są też co mają marzenia i pracują dla nas turystów:) robiłam zdjęcie rośliny, zagadał ze mną grek i zapytał a skąd ta roślina pochodzi:) myślał czy jestem z południowej Afryki:) Zjadłam owoc granatu, za miesiąc będą dojrzałe :) 2
Rafael Marius Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To gorąco faktycznie. A ja to lubię takie klimaty, turystycznie rzecz jasna. Sam nie chciałbym w takim mieszkać. To ładnie. A z jakich krajów? 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Rafael Marius w moim hotelu to szwabowie:) ale mili, machają mi i uśmiechają:) Polaków też słychać na plaży:) @Rafael Marius teraz jest 29 i ciepło-wietrznie, siorbię czerwone winko:) jakieś dziewczyny sobie siedzą:) miło jest, barman nocny jest w Węgier:) przystojny i przemiły:) 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @violetta To międzynarodowe towarzystwo. A taka temperatura o tej porze to u nas nie występuje, będzie tropikalna noc. 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Rafael Marius dlatego fajna woda jest do kąpania:) tutaj słońce lepiej opala niż u nas, delikatnie na oliwkę. A u nas na czerwono:) mam porównanie:) morze słońsze:) wygładza:) zdrowo kąpać się;) 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może mieć nawet 25 stopni. To faktycznie lepiej, choć ja to mam dość ciemną karnację po mamie, zatem na czerwono to u mnie nie będzie nigdy. Smacznego. 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Rafael Marius fajnie zrobiłam z wyjazdem, nikomu nic nie mówiłam :) już mam takie doświadczenie jak się ubrać:) mam parę inspiracji, muszę kupić sobie sportowe buty do wody:) są głazy, chociaż boso mam akupunkturę:) nogi mi odżyły, cała:) morze słone robi swoje:) 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie też byłem zaskoczony, planowałaś jechać do Spotu. Przydałyby się. U mnie też nad Zalewem Wiślanym były takie kamienie. 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Rafael Marius w Sopocie za dużo chołoty, tutaj zdecydowanie lepiej:) pogoda jest wspaniała na wakacje:) media tak straszą specjalnie, żeby do Polski jeździć:) w Grecji musi być taka pogoda:) inaczej nie oddałoby tego uroku jaki tu panuje:) 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda i to pijanej. To dobrze, że ci odpowiada. Każdy ma swoje miejsca. 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Rafael Marius gdy wyjeżdżam obserwuję tych zagranicznych gości i biorę przykład:) oni są zwyczajni, nie przywiązują wagi do miejsca, po prostu cieszą się pobytem:) 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie przyjechali razem i cieszą się tylko sobą. 1
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Rafael Marius no tak :) ale zwracają uwagę na innych :) Polacy nie potrafią tak, słyszałam parę polską, kłócącą się, dziewczyna nie chciała dać chłopakowi klucze, a jemu były potrzebne:) wolę wyjeżdżać w te obce zakątki, ludzie są ciekawsi:) 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo dobrze, u nas nie zwracają? To brzydko. A niepełnosprawni są?
Rekomendowane odpowiedzi