Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @violetta ujarzmić własną energią ? Ale w jakim celu?    dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

wszystko się da ! wystarczy się dzielić. Dobrą energią i intencjami czego i Tobie życzę!     
    • @.KOBIETA. Tak to można nazwać :-) Prawie wszystko, co napisałem napisałem dla kobiet, lub z myślą o kobietach. Otwarcie  i bezwstydnie adoruję kobiecość, ale kto mnie zna, wie, że nie seksbomby, ale matki są dla mnie najpiękniejszymi kobietami.   Zawsze była w moim pisaniu erotyka. Kiedy Piszę o Bogu "On/ Ona", to robię to bez poczucia grzechu i z przekonaniem teologicznym. Jedna z was, słusznie, powiedziała mi to wprost.   Wiesz, K. erotyzm w życiu człowieka uważam za... ŚWIĘTY dar, z którego powinniśmy z radością i wdzięcznością korzystać, obdarowując się nim z uwagą, szacunkiem, czułością... Powinniśmy się łączyć i chcieć mieć dzieci, kiedy odnajdziemy "drugą połówkę" - i wiem , że to jest irytujący pogląd dla młodej "wolnej" :-) ale nie kłamię: to jest (może największe) piękno i sens życia człowieka. Widzę kobiety bez dzieci, po 35. i mogę im tylko współczuć, a 30% par nie może mieć dzieci.   Jesteśmy podobni. Czujemy tę sferę tak, jak człowiek (wdzięczny za dar życia) powinien... Uprzedzałem, ze jestem "heretykiem" w każdej religii. Pozdrawiam, "psotko". 
    • @.KOBIETA. nie da się ujarzmić ludzi właścią energię :)
    • @Alicja_Wysocka.... no.. niech... :) Dzięki.   @jan_komułzykant... cytat z filmu, "Aletrnatywy4" bardzo dobry, rzeczywiście nie każda... :) Ja także nie wiem, nie znam się, ale coś usłyszę tu i tam i zbieram w koszyk.. czasem wykorzystam. Są typy i typki.. jak u "bab".. typiarki.. ;) także... typują tych, z których mogą ciągnąć... kasę. Wszędzie ludzie i ludziska, a miało być tak kolorowo. Dziękuję Ci bardzo za wejście z tym komenatrzem. Dobrej nocy.. zasypiam.   Gościom, wszystkim.. którzy zechcieli wpaść do.. 'czytelni'.. i zostawić punkcik dla treści... bardzo BARDZO dziękuję... :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

:))  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...