Ten utwór został doceniony przez użytkowników. _M_arianna_ Opublikowano 29 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2024 (edytowane) Omotało mnie lato na dobre, a ty znów się rozmieniasz na drobne. Weź się lepiej ogarnij dokładnie, i energii nie spalaj na marne. Krótka fatamorgana w upale, ale to już nie dziwi dziś wcale. Szczęścia łut nie rozkwita na dłoni; jak wykrzesać i czasu nie trwonić? Pośród trawy dmuchawce wplątane, zanim znikną podmuchem rozwiane. Lecą bańki... świecące, mydlane; oczy chwilą zachwycą, i pamięć? Edytowane 30 Lipca 2024 przez M_arianna_ (wyświetl historię edycji) 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2024 Witaj - podoba się - Pzdr.uśmiechem.
Rafael Marius Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ulubiona zabawa dla dzieci. U nas w parku jest taki gość, który im takie wielkie puszcza od kilkunastu lat. Taki biznes weekendowy. 1
_M_arianna_ Opublikowano 30 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) @Rafael Marius Wydaje mi się, że dawniej umieliśmy puszczać bańki mydlane nawet przez słomkę. Obecnie dostępne są rozmaite urządzenia, przy pomocy których można wypuszczać roje baniek mydlanych różnej wielkości, by bawić się nimi chwilkę; dzieci i dorośli;) Edytowane 30 Lipca 2024 przez M_arianna_ (wyświetl historię edycji) 1
Krzysztof2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2024 @M_arianna_ jak dla mnie Twój wiersz ma to co lubię w poezji - brzmienie przyjemnie się czyta Pozdr. K.
Rekomendowane odpowiedzi