Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Był pod wierszem raz komentarz... Co w nim było? Nie pamiętam. Bo gdy chciałem odrzec słowo, to komentarz wyparował. 11
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 I tak bywa... Łukasz Jasiński
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa :))) Pozdrawiam. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba tak! :))) Również pozdrawiam :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 @Hiala A kto to taki? Łukasz Jasiński
Amber Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 @Sylwester_Lasota To się nazywa dyletancki komentarz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne mini. Pozdrawiam:)) 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Komentujący doszedł do wniosku, że jednak komentarz nie jest trafny i go wycofał. Bywa. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo ja wiem. Dziękuję. Również pozdrawiam :) Różnie bywa :) Pozdrawiam Marku. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 @Sylwester_Lasota już parę razy się - niech to cholera komentarz był - a nie ma teraz że ten kto daje i zabiera ponoć się w piekle poniewiera :)) 2
[email protected] Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 @Sylwester_Lasota Punkty też się ulatniają bo zazdrości są ofiarą. Sylwku sto lat.
jan_komułzykant Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 @Sylwester_Lasota Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
M_arianne Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 @Sylwester_Lasota Dziwne, że zniknęła strofa? Nick to błędną myśl wycofał. Autor później by narzekał, więc wyczyścił, i nie zwlekał. 2
wierszyki Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czasem kasuję, gdy długo ktoś nie odpowiada. Dochodzę do wniosku, że widocznie napisałam coś tak głupiego, że trudno na to odpowiedzieć, albo mój komentarz jest dla kogoś przykry. Nieraz z resztą tak wiszą sobie te komentarze, wiszą i ni hu hu. To już co po jakimś czasie człowiek traci wiatę w sens tej swojej działalności i nie chce być po prostu namolny. (Zrobiłeś tak wiele już razy). Pozdrawiam Sylwek. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różne w życiu są przypadki, jeden szorstki, drugi gładki, ale teraz powiadają, że wszystkie idom do raju. Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie płyną stąd nauki: Giną na ołtarzu... sztuki. ;) Wzajemnie @[email protected] :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Górnik przodkowy z kopalni Sośnica czasami na forum komenty pisał. Jednak był z nimi wciąż problem niemały: Gdy zjeżdżał na dół, komenty znikały. Zachodził w głowę ten górnik przodkowy, Co jest przyczyną znikania takowych. Sprawa została wkrótce wyjaśniona: Wszystkiemu winna była jego żona. Albo: Wszystkiemu winna jego była żona. :) Pozdrawiam No oczywiście, przecież w końcu chyba po to taka funkcja została tutaj zaimplementowana. :) Z drugiej strony raczej nie ma chyba obowiązku odpowiadania na wszystkie komentarze. Mi się czasami zdarza nie odpowiedzieć po prostu np. z braku czasu. :) Również pozdrawiam serdecznie. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i mało brakowało, a przegapiłbym ten koment, Co mi pozostało? Odpowiedzieć w jeden moment. Odpowiadam więc w te pędy. Na komenty miewam względy, lecz gdy któryś nagle znika, to go więcej nie dotykam. Pozdrawiam
Rafael Marius Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2024 @Sylwester_Lasota Dlatego, ja zawsze cytuję wtedy nic nie znika. Czasem jest likwidacja konta i wszystko się ulatnia, ale w moich cytatach zostaje. Nie wygląda to wtedy jakbym gadał z samym sobą. 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś nie było takiej opcji, teraz jak przeglądam swoje stare posty, to czasami to właśnie tak wygląda :))) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dobrze było. Niestety, dlatego warto zawsze cytować.
Rekomendowane odpowiedzi