Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Love in poetry Opublikowano 24 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2024 (edytowane) Może przypadkiem wpadliśmy na siebie , I tak samo przypadkiem spojrzeliśmy sobie w oczy, Wyczytując z nich wszystkie emocje. Może przypadkiem staliśmy się dla siebie całym światem, I tak samo przypadkiem rozumiemy się bez słów, Wyczytując z ust co chcemy sobie powiedzieć. Może przypadkiem mieliśmy kochać się jak dawniej, I tak samo przypadkiem uznamy że to miłość na zawsze. Edytowane 24 Lipca 2024 przez Madeleine (wyświetl historię edycji) 11
Stary_Kredens Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2024 @Madeleine dobry przypadek, nie wszyscy mieli tyle szczęścia. Ładny wiersz pozdrawiam Kredens
corival Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2024 @Madeleine Bardzo szczęśliwe zakończenie pasma przypadków... Może osobiście popracowalabym nad formą wiersza, bo jak dla mnie za dużo tu pełnych zdań, ale... to już ja... Pozdrawiam :) 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2024 @Madeleine Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie miłości to raczej nie na długo, jak mówią mądrzy ludzie. Też doświadczałem i się z tym zgodzę. 1
Falkone Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Madeleine Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
poezja.tanczy Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 @Madeleine Co przypadkowo, na tą rozterkę To obwodowo, widać poniewierkę Ciekawy wiersz Na duży plus, M.
Łukasz Jasiński Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego A dla mnie: po prostu seks... Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi