Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• jest imię, które na zawsze się zapamięta spojrzenie i uśmiech bywają nieusuwalne   są słowa, jakie powtórzyć można bez zająknięcia i drogi, które się trafia nawet za czasem   zwykłe obrazy widokiem wybiją serce najkrótsza melodia przywróci wpływ zdarzeń   bo człowiek - niechby najwięcej stracił - ma jedno jeszcze   w sobie ukryte zasoby• • emocji i wrażeń  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

z pozdrowieniami dla każdego, kto do mnie zajrzał dziękuję i trzymajcie się ciepło! agata.  
    • Zgadzam się z Bereniką, to wiersz pełen bezsilności i gniewu, momentami brutalny, ale musi taki być. Po przeczytaniu czuję się nieswojo, i dobrze. Poruszasz.
    • @wierszyki "tak się dzisiaj bawimy"   wystarczy do•cisnąć dla pewności kilka razy powstałą miazgą rzucić   a spojrzą spływając na ekrany   spokojnie nikogo przecież nie krzywdzimy tak naprawdę   (dla nich) to tylko zielone ściany •••   ___no niestety...    
    • @FaLcorN ten wiersz miał być nieokreślony, więc to, że nie wiesz jakiego jest koloru, to idealny komentarz. I pięknie ubrany w słowa, dziękuję :)
    • mam gotowca, zda się na komentarz jak znalazł   "pismo nonsens"   pewien natchniony programista  chcąc nowomową skrypt napisać na starte klawisze powklejał dwuznaki lecz zdziwił się faktem, że niczego    nie przeinaczył   nie przeszło -  mamrocze pod nosem i z wolna zdziera każdy paznokciem   a w zniechęceniu zbieranym podbrudem system zapętla, odświeża i restartuje   w końcu sam sprzęt - drukując akt łaski sprzężenie zrobił, skasował dyski    - na monitorze mruga wygaszacz           użytkowniku, możesz - odpocznij! *** chociaż nad klawiaturą wszystko w znak dymi żal mi - powtarza i skoro jednak równo naślinił porwane paski   - doczepia do myszki  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...