Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 13 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2024 urwisko w tym miejscu jest wysokie zawiodłeś w doznania niesamowite sobą zapominam całe życie mały przesmyk między topieliskami rozerwałeś mnie na strzępy myślę ciałem ustami po dar dotykalności wrażliwa 8
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Dagmara Gądek Cudaczenie to Twój komentarz... niepotrzebne intelektualne napinanie... ,,zawiodłeś" to po Twojmu zaprowadziłeś?, ,,całe życie" to do przodu może też?, myśleć ciałem, to podstawowe ludzkie przeżycie własnego erotyzmu? Zajrzałabym do Twojej twórczości, ale po komentarzu widzę żeś w piśmie uczona... 1
violetta Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Somalija całkiem ładnie, jestem nad morzem, przecudnym :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @violetta A mi koleżanka umarła, czuwaliśmy na zmianę przy ciele i zapomniałam, że to czas wyjazdów... Każde nogi gdzieś się kończą... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie że znalazłaś chwilę na odpoczynek. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozczarowałeś też może mieć znaczenie oczarowania... szybko się uczysz chociaż ten wykład o sensualności kupy się nie trzyma... układ nerwowy jest pasożytem w naszym ciele i z poziomu rdzenia kręgowego rządzi bez udziału kresomózgowia... 1
violetta Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Somalija to kondolencje, ja m jodoterapię i bezkres ciepłego morza teraz. Trudno nie skorzystać, a miejscówka najlepsza jaka w życiu może się przytrafić.
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @violetta To korzystaj, ja chyba też się już muszę ogarnąć i gdzieś pojechać...
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Dagmara Gądek Mamy dwie autonomiczne gałęzie UN, współczulna i przywspółczulna... zajrzyj czasem do jakiejś książki zanim zaczniesz pouczać innych... słownik języka polskiego też się przyda. Pozdrawiam niedzielnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Somalija Ja jestem bardzo sensoryczną osobą. W mojej sytuacji życiowej to prawdziwe przekleństwo. Zatem wiem o czym piszesz i życzę korzystania z doznań póki można.
Somalija Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz artystyczną duszę, więc odbierasz świat mocniej i głębiej... 1
corival Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Somalija Uchwycić słowem takie doznania... to poza mną, więc podziwiam. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi