Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 nie znam się na budownictwie dlatego zwracam się do tych którzy już z tym problemem szybciej niż ja sobie poradzili na jakich fundamentach mam zbudować swój rodzinny dom który z byle błahego powodu nie runie jak ten z kart jakiego koloru farb mam użyć do pomalowania jego ścian tak by jego radosnych barw nie zamazał deszcz ani czas jakie okna i drzwi zamontować by po jego pokojach nie mógł bezkarnie kiedy będzie chciał hulać beztrosko wietrzyk zła z jakiego drzewa postawić dach by zechciał przysiadywać na nim nie tylko zmęczony długim lotem lecz każdy przelatujący ptak 5
wierszyki Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Aha, a więc jesteś budowlańcem ;) Pomysłowe :)
corival Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar No proszę, ciekawy sposób na przekazanie istotnych i żywotnych pytań. Pozdrawiam Waldemarze :)
Stracony Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Też mógłbym napisać...ale raczej elegię :) O ptaki dbam, kilka gatunków gniazduje blisko, w tym mazurek pod okapem. Buduj na skale !
Bożena De-Tre Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Waldemarze już zbudowałeś.Tak jak wiersze swoje... od fundamentów.Pozdrawiam..
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że czytasz - dzięki - Pzdr. uśmiechem. Witam - cieszy mnie że ciekawy - miło że czytasz - Pzdr.serdecznie. Witam - na skale to niezły pomysł - otworzę szerzej marzenia - Pzdr. Witam - dziękuje za komentarz i czytanie - Pzdr.serdecznie. Witam - dokładnie tak jak napisałaś - dzięki że zajrzałaś - Pzdr.zadowoleniem. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 @Andrzej P. Zajączkowski - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi