hania kluseczka Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 w pierwszą rocznicę naszego związku podarowałeś mi nic a ja tobie kawałek zdjętych majtek za 256 złotych przy trzynastej rocznicy naszego związku powiedziałeś mi że pewnie byś się ożenił z panią xyz gdybyś zrobił jej dziecko kiedy byłam na ciebie bardzo obrażona a ja tobie żebyś spierdalał wiązać warkocze czosnkowi ale ludzie umierają matki chorują na raka nowe psy się rodzą żeby stać przy pustej misce w boleściach jakiś powiat może nieuczciwie promuje PKS a my nadal jesteśmy ze sobą przez internet 5
Marek.zak1 Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Dobre, jak bliskość, to bliskość:). Pozdrawiam
Stracony Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 ..cholernie dobry, prawdziwy i smutny ,chleb powszedni i pogrzeb dla poety.I ten niespodziewany koniec "przez internet" zaskoczenie i ulga ,że to się nie dzieje naprawdę lub dzieje się poza naszymi zmysłami,co pozwala przetrwać.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 ale się dzieje to naprawdę samotność w sieci i życie obok jakieś miraże internet znajdzie idźmy do ludzi i bądźmy sobą :)
hania kluseczka Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 dziękuję wszystkim, za zrozumienie :)
Rekomendowane odpowiedzi