Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 6 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) podarunek intymnego spojrzenia źrenicami które zsuwają tęczówki w obrzeża podobasz mi się z niczego twój urok pochłania to inny wymiar miękną kształty przepływają gwiazdy jesteś najpiękniejszy wdycham ciebie całą sobą naturalna siła ściągania mimowolnych muśnięć dotyków ubrań stałeś się i rozkwitam w tym przekrwieniu czując inaczej złotoróżowo nektaru pełnia Edytowane 7 Lipca 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 12
corival Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Somalija Żyzne pole dla wyobraźni. Spodobało mi się... Pozdrawiam :) 1
Lidia Maria Concertina Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Somalija Tu jak zawsze coś dobrego i zmysłowego. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam!
Stracony Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Somalija Nie wiem co tutaj jest grane,bo kobieca wrażliwość w tym względzie jest mi obca.Szczęśliwy ,kto raz w życiu był takim natchnieniem. ps."miękkną" to wzmocnienie czy przeoczenie ?
Somalija Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Arsis Dziękuję bardzo Włodzimierzu, może ja też Ci coś zadedykuję?
Somalija Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaczęłam kiedyś pracę nad erotyzmem, który jest następstwem miłości na odległość: komunikacja mózg-mózg i obraz z wyświetlacza i eskataza na wysokim C... ale zupełnie nie była rozumianą... Wróciłam do piór i chmur... Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @violetta Hej, byłam dziś na spacerze sensorycznym, przyniosłam dzikie rośliny... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisałam ponad dwieście erotyków wszystkie mają taką samą wadę: kicz... 2
violetta Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Somalija to wspaniale, ja również byłam na spacerze, pomimo deszczu też się dzisiaj wybiorę, mieszkanie i ja również na błysk, dwie szafki skręciłam:) a jakie to dzikie rośliny przyniosłaś? Ja wczoraj wąchałam białe róże:)
E.T. Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Somalija Zatrzymał mnie wers "podobasz mi się z niczego". Jest ładnym obrazem. Pozdrawiam. Ewa
violetta Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @E.T. jakiś facet zawrócił jej w głowie:)
Somalija Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta przyniosłam dzikuski... Wiem, że Tu byś chciała.... 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Somalija Dwa słowa - podoba się. Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję ❤
sisy89 Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Przepięknie i zmysłowo! Pozdrawiam serdecznie :)
violetta Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Somalija ładne zielsko, będzie akurat do wianka:)
Somalija Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @violetta To dziki kminek... za nim nawłoć... to miłośnicze rośliny.... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też możesz być natchnieniem... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Somalija lubię nawłoć, kminek jest śliczny. Jest ciepło, kocham lato, jeszcze mamy parę miesięcy na takie cuda:)
Rafael Marius Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Somalija Ja się na erotykach nie znam więc się nie wypowiem. To nie dla takich emerytów.
Rekomendowane odpowiedzi