E.T. Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 nie powinno ciebie tutaj być nie zgrywam się z twoim życiem przecięły się dwie linie ot co a jednak w tych krótkich sekundach okradamy rzeczywistość na rzecz ja i ty szarada my zmienia się w pragnienie odczuwane po koniuszki opuszki wargi przyciąganie trwanie uniesienie niemożność dodaje rumieńców 7
Rafael Marius Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @E.T. Skomplikowane te relacje.
corival Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @E.T. Sporo treści jak sądzę jest głównie w podtekście i pewnie tytule... niemniej podoba mi się ujęcie tej niełatwej relacji. Pozdrawiam :)
Lidia Maria Concertina Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @E.T. Dobre. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam!
Nata_Kruk Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @E.T. ... "Czerń i biel"... i ważny fragmencik... "okradamy rzeczywistość na rzecz ja i ty"... oraz... "my zamienia się w pragnienie odczuwane po koniuszki"... dla mnie, lepiej - palców - bo, czy wargi mają koniuszki, opuszki... to jedyne miejsce, które mnie wystopowało na "nie", ale ogólnie podoba się. Pozdrawiam.
E.T. Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 (edytowane) @Dagmara Gądek Milo mi, że wiersz porusza. Pozdrawiam. Ewa @Rafael Marius Czasem odnoszę wrażenie, że nie ma prostych relacji. Ale to tylko subiektywna obserwacja. Pozdrawiam. Ewa @corival Dziękuję. Przyjmuję to jako komplement. Pozdrawiam. Ewa @Lidia Maria Concertina @corival @Lidia Maria Concertina Dziękuję. Pozdrawiam. Ewa @Nata_Kruk Dziękuję za refleksje i uwagi. Chciałam chaosu dotyku :) Pozdrawiam. Ewa Edytowane 7 Lipca 2024 przez E.T. (wyświetl historię edycji) 3
corival Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @E.T. Oczywiście, że był to komplement. Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak mi się wydaje.
sisy89 Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Czasem te krótkie momenty mają później największe znaczenie. Podoba się! Pozdrawiam serdecznie:) 1
E.T. Opublikowano 8 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 @sisy89 Dziękuję. Pozdrawiam. Ewa
Rekomendowane odpowiedzi