-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
Prysznic z miłą osobą nie tylko ozłoci, ale też uprzyjemni proces oczyszczania:). Pozdrawiam, -
Przez Dagna · Opublikowano
@Leszczym … jestem bardzo pamiętną, wiem, wyślij namiary na priv. gdzie mam wysłać książeczkę. Mnie chyba nie należy teraz obdarowywać książkami, bo mam ich na siedem kocich żyć ( i pomimo czytania parę godzin dziennie, nie zdążę ze wszystkimi)…Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
, pozdr. -
Przez iwonaroma · Opublikowano
Seks bywa niebezpieczny ;) Z drugiej strony z przynależną nam osobą nawet meduzy niestraszne :) -
Przez Manek · Opublikowano
Chodziło mi o coś innego. Widzisz Twój ostatni wpis jest super i taki akceptuję. Czytelnik nie jest jasnowidzem i odbiera tekst tak jak został napisany a nie jak autor myślał. Twoje pierwsze wpisy, obojętnie czy tego chciałeś czy nie, wyszły jednak jak atak i to z pouczającym palcem w górze. Dlatego moja reakcja. Myślę, że miałem w tym wypadku prawo do obrony. Chętnie komentuj dalej moje wiersze. Szkoda by było gdybyśmy się teraz całkowicie poròżnili. Tylko ton musi się zgadzać a nie tylko treść. Jestem zdania, że czegoś takiego można od literata wymagać. Pozdrawiam i mam nadzieję, do następnego razu. -
Przez iwonaroma · Opublikowano
można przyglebić i się ubrudzić ale też podnieść i wyjść czystym jak złoto!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi