Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Ada z UB, o, Bodo bobu zada
    • @Migrena "przystają na rogach własnej niepewności" Na nogach? Na rogu? To jest jedyny fragment z którym mam problem.   Zatrzymała mnie na dłużej puenta. Jest znakomita.  E.T.
    • @MIROSŁAW C. Bardzo dziękuję! To gorzkie i bolesne słowa,ale niestety czasami prawdziwe. Pozdrawiam.  @Gosława Dziękuję za te wspaniałe słowa! "Modlitwa bez amen" – cieszę się, że akurat to zdanie tak do Ciebie przemówiło. Kradnij! kradnij! To największy dla mnie komplement, gdy słowa żyją dalej. :))) @viola arvensis Dziękuję za te piękne słowa. Dla mnie mają ogromną wartość. Wzruszenie i pamięć często chodzą razem. Serdecznie pozdrawiam. @andrew Dziękuję za ten piękny dar – napisałeś kontynuację, odpowiedź pełną nadziei i światła. "Życie jest dla wszystkich jak Bóg i słońce" – to zdanie niosę już ze sobą. Dziękuję z całego serca. @Sylwester_Lasota@JuzDawnoUmarlemSerdecznie dziękuję! 
    • @Alicja_Wysocka   wiersz dopalony na maxa !!!   genialna satyra !   te historyjki z "morałem" są najlepsze, gdy puenta tak perfekcyjnie wywraca oczekiwania.   od dyrektora do ministra, a "cham" w oczach żony pozostaje ten sam....   brawurowe podsumowanie pewnych relacji.   Aluś. jestem pod wrażeniem !!!!!!!!  
    • @Nicość674 Twój wiersz, jak na moj gust, za bardzo chce wytłumaczyć o czym jest. Ja się w nim zaplątałam już w pierwszym wersie, jest tu za dużo obrazów, a jednocześnie zbyt dużo dosłowności. Nie moja bajka. Ale podoba mi się ogromnie Twój P.S. Myślę sobie, że to byłby świetny pierwszy wers fajnrgo wiersza :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...