Leszczym Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 Jeszcze możesz zatęsknić za silnym i dobrym Hersztem wyrosłym wśród wielkich wydarzeń. * prowokacyjna myśl wspomnieniowa na bazie Silvio Berlusconiego. Warszawa – Stegny, 13.06.2024r. 5
Marek.zak1 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 Z tego, co się słyszy, wielu Włochów już tak ma. 1
Leszczym Opublikowano 13 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 @Marek.zak1 I w sumie nic dziwnego, a trochę tą historią sam się interesowałem. Nie aż tak bardzo, ale ciut prawniczo i trochę filmowo...
Rafael Marius Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najbardziej za sobą z młodości tak pięknej i wodzowskiej. Witamy na ziemi ojczystej.
MIROSŁAW C. Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 @Leszczym "Mądrość jest przeceniana. Najlepsze historie powstają przy udziale odwagi, głupoty i ciekawości". Pozdrawiam. 2
iwonaroma Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 Włosi są pozytywni, nawet jak są negatywni:) 1
Leszczym Opublikowano 14 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2024 @Rafael Marius Tak, ale ów Berlusconi w pewien sposób trzymał fason do samego końca i coraz przychylniej patrzę na Jego historię... @Rafael Marius Ano witam również ;) @MIROSŁAW C. Otóż to ;)) Twój cytat, mądry skądinąd i spostrzegawczy, czy od kogoś? A jak od kogoś to od kogo? ;)) @iwonaroma W dużym uogólnieniu może być coś w tym z prawdy ;)) I podobno, przeczytałem w necie ostatnio, Szymborska u nich ostatnio przoduje w poezji :)) A to proszę Koleżanki musi coś z pewnością oznaczać i chyba rzeczywiście pozytywnego :) 2
MIROSŁAW C. Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2024 @Leszczym Traci Chee szepnęła mi do ucha :)) 1
Rekomendowane odpowiedzi