Maciej Midor Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 widziałeś mnie piorun tańczył na wrzosowisku w pustej butelce po soku obierałem jabłko ligol jakbym rozbierał się nagły przeskok trzymasz mnie w dłoniach jak pobite szkło nurzam się w twoim oddechu pierdzę i zasypiam droga mleczna spływa mi z ust jest dzisiaj piję z wymion smutnej krowy w telewizji bełkot papieża w moim sercu Andromeda na kablu twoje słowa iskrzą puszczasz słuchawkę głupi dźwięk wczoraj oglądałem "Into the Wild" gubię się gdzieś na Alasce czas nie istnieje widziałeś mnie z komnat niebieskich w godzinę próby mamy do pogadania dopijam kompot i wychodzę czekaj kocham cię w porządku wiem daję ci tamten piorun płacę kartą karton mleka unoszę krztuszę się halo 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 Melodyjnie Łukasz Jasiński
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia @Maciej Midor Jest przekaz wyśpiewany w sposób melodyjnie smutny.....czego brakuje zastanawiam się....przesyt to czy niedosyt powoduje łaknienia... @Bożena De-Tre To ''pierdzenie ''zastanawia......niby ludzka rzecz ale zawstydza....pozdrawiam.
moina Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia @Maciej Midor tu powiem oż ty w życiu!!!! utwór trwa w systemie "pętla"
bazyl_prost Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Maciej Midor to jakbyś zmontował wirusa, niech ten piorun z Ameryki będzie zneutralizowany przed wojną i bez armoru @Domysły Monika pętla by wybuchła okiem fizyka, a to już grypa, życzmy zdrowia w umiarkowaniu
Rekomendowane odpowiedzi