corival Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 (edytowane) Aromat prowadzi, barwią zieleń gąszczu czerwone kropelki na obronnym krzewie. W chruśniaku wiersze jak świerszcze majowe wiatr unosi duszę kolce czasem drasną. Edytowane 4 Czerwca 2024 przez corival (wyświetl historię edycji) 3
corival Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek Bardzo dziękuję za to, że zerknęłaś i za dobrą radę. Miło, że choć w części wierszyk przypadł Ci do gustu. Pozdrawiam :)
corival Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek Troszkę zmieniłam, mam nadzieję, że na lepsze. Uznałam słuszność uwagi. Jeszcze raz pozdrawiam :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 I tak też można... Łukasz Jasiński
corival Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Łukasz Jasiński Miło, że zajrzałeś. Pozdrawiam :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @corival Nie zajrzałem, tylko: przeczytałem kalkę słowotoku, miłego dnia... Łukasz Jasiński
corival Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Łukasz Jasiński Co Ty tam za kalkę czytałeś... a techniczna była, czy może Małgorzata, co to w Warszawie mieszka. W końcu też Kalka ;) Pozdrawiam :) @Dagmara Gądek O tak... będę pracować... i dziękuję za doping. Pozdrawiam raz jeszcze :) 1
Rekomendowane odpowiedzi