Starzec Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 unieś się na tyle by spadając nie zrobić nikomu krzywdy 2
iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Albo unieś się wysoko ale nie spadaj ;) 1
Starzec Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @iwonaroma idealnie, ale nawet gwiazdy spadają :) dziękuję i pozdrawiam:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @Starzec Bo na loty, te doznania Wodoloty, i uznania Tak, jest mądrość w Twoim wierszyku Pozdrawiam miło, M. 1
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Starzec :) fakt :) gwiazdy spadają, spadają, spadają... (Kora mi się przypomniała...) Również pozdrowienia 1
Starzec Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @poezja.tanczy dziękuję i pozdrawiam:) @Dagmara Gądek dziękuję za wizytę i pozdrawiam:) @iwonaroma a to nie o szalejące planety chodziło? :), to mi się z Korą kojarzy:) 2
iwonaroma Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Starzec :)) no jasne :) u mnie tak szalały, że aż spadły... ;) 1
Starzec Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @iwonaroma najczęściej tak bywa, ale są też wyjątki...........:) 1
Rekomendowane odpowiedzi