iwonaroma Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2024 rozdaję książki rozdaję książki rozdaję książki rozdaję książki bo gromadziłam książki gromadziłam książki gromadziłam książki gromadziłam książki i czuję ważkość ciężar słów słowem - nie odlecę 4
iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek :) dzięki 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @iwonaroma Wraz ze wzrostem masy, rośnie siła grawitacji danego ciała, więc wszystko w wierszu się zgadza. :) 1
iwonaroma Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Wędrowiec.1984 :) Dziękuję @Leszczym :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @iwonaroma Bo ten odlot, i doznania Na książkowe, przekonania :) Czegoś takiego jeszcze nie widziałem Brawa za odwagę! Pozdrawiam miło, M. 1
iwonaroma Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) no tak, odrzucać słowa wśród poetów to rzeczywiście chyba trzeba odważnie;) Z drugiej strony słowa poetów nie są takie ciężkie (na ogół i na szczęście), raczej lekkie jak piórka, bo nierzadko stanowią trampolinę do wzlotu :) Dziękuję i również miło pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi