Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2024 Wielu widziałem Ikarów oślepłych w locie ku słońcu. Upadek nie był im karą, bo nie widzieli upadków. 7
Marek.zak1 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2024 Logicznie, skoro oślepli, widzieć nie mogli. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie. Spotkałem ludzi, których los w różny sposób sprowadził do parteru, a czasami może jeszcze niżej. Ktoś mógłby powiedzieć, że spotkała ich kara za życie, jakie wiedli. Problem w tym, że takie osoby bardzo często nie dostrzegają tragizmu swojej sytuacji i nie są w stanie powiązać jej przyczyn i skutków. Również pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dużo rzeczy może. Dzięki. Pozdrawiam
MIROSŁAW C. Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2024 @Sylwester_Lasota Fajna filoZofia. Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2024 ja też słyszałem o wielu ikarach :) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2024 @Jacek_Suchowicz Ale się odważyłeś Ikarze i poleciało... brawo.
poezja.tanczy Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Sylwester_Lasota Bo co widać, to niezdara Nie przemierzyć, znaczy para Ikarów Ci nam dostatek :) A wiersz na poziomie Pozdrawiam miło, M.
Rekomendowane odpowiedzi