BlaCha Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 dobry pisarzu użycz wyrazu gro ich słyszałem nie notowałem a lata młode nie są powodem iż pamięć wybredna wzrokowi uległa czasem poczuję czegoś brakuje wypełnić lukę napisać sztukę takie pragnienie rodzi cierpienie gdyż nie potrafię wyrazić trafnie tego co czuję słów wnet brakuje
Samo zło Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 nie podoba mi się...już wizualnie odstraszało, a treść...:/
BlaCha Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wizualnie miało zmieścić się do studni, a co do treści to widać że studnia (już lub jeszcze) sucha.
Paulettta Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 prosty wiersz, nie można mu niby zarzucic czegos poważniejszego, ale dla mnie to nie jest to co lubię. Ale nie przejmuj się, nie wszystkim musi sie podobac to co piszesz. Próbuj dalej. powodzenia
Espena_Sway Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Niby taka banalna rymowanka, a jednak coś w niej jest. Mi się nawet podoba ! Pozdro Espena Sway
Luthien_Alcarin Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 tak przeszkadza rymwowanie ze z za czestochowy tekstu nie widac...nie mój styl i tyle Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi